INFORMACJA O ROZSTRZYGNIECIU KONKURSU NA STANOWISKO DYREKTORA SZKOŁY PODSTAWOWEJ IM. STEFANA ŻEROMSKIEGO W MŁYNARACH

• 2023-03-31, 08:14
  • Dorota Jurkowska

W wyniku konkursu na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej im. Stefana Żeromskiego w Młynarach ogłoszonego Zarządzeniem Nr 23/2023 Burmistrza Miasta i Gminy Młynary z dnia 16 lutego 2023 r. komisja konkursowa powołana Zarządzeniem Nr 37/2023 z dnia 20 marca 2023 r. wyłoniła w drodze postępowania konkursowego kandydatkę na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej im. Stefana Żeromskiego w Młynarach Panią Urszulę Białobrzeską.

Kandydatka spełniła wszystkie wymagania, jakim powinna odpowiadać osoba zajmująca stanowisko dyrektora oraz inne stanowisko kierownicze w publicznym przedszkolu, publicznej szkole podstawowej, publicznej szkole ponadpodstawowej oraz publicznej placówce określone Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 11 sierpnia 2017 r. (Dz. U. z 2021 r. poz. 1428).

Młynary, 31 marca 2023 r.

Burmistrz Miasta i Gminy Młynary

Renata Wioletta Bednarczyk

Dorota Jurkowska

Liczba wyświetleń: 367

Podziel się:

Oceń:

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Pozostałe